Novosti

Lipanj, 2022

Za sve ljubitelje fizičkog oblika ulaznice

ulaznice možete naći na sljedećim prodajnim mjestima Pivnica Cantina - Hum na Sutli Mega Bar - Krapina Rockmark - Ul. Hrvatske bratske zajednice 4, 10000, Zagreb Dirty Old Shop - Tratinska 18, 10000, Zagreb

Ulaznice

Svoje ulaznice u sustavu Entrio osiguraj na vrijeme, a uz festivalsku ulaznicu po cijeni od 100 kn tu je i 'Okupi ekipu' - paket od 3 ulaznice po cijeni od 259 kn! Hvala što podržavate Hoomstock festival!

DJ Jogurt i DJ Vlado

Za vrhunsku glazbenu podlogu u parku pobrinuti će se DJ Jogurt koji podržava Hoomstock dugi niz godina, a jedno od njegovih boravišta je Art Park u Zagrebu. Veliki ljubitelj glazbe i tattoo-a provest će vas kroz najveće plesne hitove, a na vama je da ponesete cipele za ples! Uz njega tu je i DJ Vlado koji će dodatno začiniti atmosferu u parku.

Daisy Dives

Hoomstock nastavlja poticati mlade glazbene nade stoga će u svoje okrilje i ove godine primiti pobjednicu HGF-a Daisy Dives, sanjivi glazbeni solo projekt kantautorice Vanje Gorički. Zvuk građen na elementima dream popa, rezonira s nježnim vokalnim harmonijama, a gitare, synth i ritam mašina kao baza live setova, stvaraju sanjivu zvučnu podlogu za kao u jeku rastopljen vokal.

Elemental

Elemental je jedan od najpopularnijih hip hop sastava u Hrvatskoj i regiji. Organski hip hop / rap s funkom, soulom, jazzom, reggae-om i rockom, realistični i koncizni tekstovi o društvu i pojedincu te produkcija u skladu sa svjetskim trendovima, zajedno čine da su njihovi albumi i koncertni nastupi u samom vrhu regionalne scene. Iskrenost, beskropomisni stihovi i činjenica da svoju glazbu ne smatraju proizvodom, već umjetničkim izrazom, učinili su Elemental glasnogovornicima mlade generacije koja kritički promišlja svijet oko sebe.

Disco Quality

Pitate li se koji je od sljedećih svjetskih disco bendova: ABBA, Jamiroquai, Daft Punk ili Disco Quality, najnepoznatiji na svjetskoj disco sceni, pogodili ste: to je Disco Quality. Disco Quality je trenutno najnepoznatiji disco bend svih vremena, što ne znači da će tako biti i u budućnosti. Bend su osnovali Muc, Baček i Gladki Škurn usred najveće svjetske krize svih vremena, s namjerom da dominiraju svjetskom disco scenom, a na Hoomstock nam dolaze rasplesati sve prisutne.

30Zona

Na humsku pozornicu popet će se i Shin i Galaš, poznatiji kao 30Zona. Dva nerođena brata iz Kozari Boka u Zagrebu ( jedini kvart koji se može poistovjetiti s riječju ghetto) prije samo dvije godine krenuli u glazbenu avanturu, a već iza sebe imaju objavljene singlove za izdavačku kuću Bassivity (“Galaš”, “Shin”) i Hazze (“Nonstop” i “Loše Navike”). Iako novi na sceni, već bilježe nastup na najvećem regionalnom festivalu EXIT, neizostavni su dio Drita, a ovim putem ih imamo priliku vidjeti i na Hoomstocku.

The Black Room

The Black Room je rock bend iz Rijeke osnovan 2014. godine. Njihov debi album izašao je u ožujku 2016. godine pod nazivom ''In This Town Lies a City'', a glazbeno se oslanja na tamniji prizvuk rocka i atmosferu 80-ih. U kombinaciji s novim utjecajima synth-pop i trip-hop žanrova bend pristupa drugačijim metodama snimanja i stvaranja pjesama s kreativnijim, kompleksnijim i zrelijim odmakom. Rezultat svega je drugi album pod nazivom ''Motel Monaco'' s kojim planiraju pomaknuti granice.

Prazna Lepinja

Prazna Lepinja bend je koji na zagrebačku scenu stupa davne 2008. godine. Nakon prvotnog probijanja kroz demo scenu, pa onda i rada kroz JeboTon kolektiv, izdaju za sada jedini studijski album "DANASUTRA". Ovu alternativnu atrakciju predvodi već etablirani i šarmantni glazbenik Hiljson Mandela kojem osim vokala, nikad ne nedostaje karizme kojom zaokuplja pažnju publike. Premda ih na sceni nije bilo neko vrijeme, 2021. godine se vraćaju i tri dana zaredom rasprodaju zagrebački KSET. Vrhunskom lirikom i glazbenim ritmom kojeg prožima kombinacija rocka, punka, psihodelije, funka i reggaea predstavljaju pravu glazbenu poslasticu.